Tamoil service tankstation

//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2019/01/tamoil-tankstation-wassenaar.jpg

Op hofcampweg 258 bevindt zich het bemande tankstation waar u dezelfde brandstoffen zelf kunt tanken. Dit station is dagelijks geopend van 7 uur tot 20 uur en op zondag van 9 uur tot 20 uur. Dit station beschikt over een zeer complete shop met een groot assortiment artikelen zoals snoep, sigaretten, telefoonkaarten, frisdranken, autotoebehoren, houtskool voor uw barbecue, openhaardhout, bloemen, gasflessen enz.

Ook dit station beschikt over een moderne veilige wasstraat met een grote keuze uit verschillende wasprogramma’s. Dit station beschikt tevens over een wasbox met stofzuigers en mattenkloppers. Wij garanderen u schonen handen en een schone auto na een bezoek aan de wasstraat

Programma's auto wasstraat Wassenaar
Mr. Shine

Moderne wasstraat

//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2019/01/Autowasstraat-mr-shine.jpg

Mr. Shine is een uiterst moderne autowasstraat waarmee uw auto binnen no-time weer glimmend over de weg kan. U heeft de keuze uit 6 wasprogramma's. U rekent vooraf het programma in de shop af en kunt met een unieke code het programma starten.

Extra grote

Wasmachines

//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2019/01/Wasmachines.jpg

Wij bieden op het service-station 2 grote wasmachines (8 of 18 kg), ideaal voor bv. horeca of voetbalteams. Na het wasprogramma kunt u de was drogen in de sneldroger (18kg).

Speciale

Hondenwasstraat

//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2019/01/Hondenwasstraat.jpg

Lekker gewandeld met de hond en is uw viervoeter een beetje vies geworden? Geen probleem. Wij hebben een gloednieuwe hondenwasstraat die uw huisdier in 10 minuten weer schoon en fris heeft.

auto interieur

Stofzuigers

Auto stofzuigen in Wassenaar

Uw auto echt goed schoonmaken? We bieden ook auto stofzuigers aan de zijkant van het tankstation. Direct na uitrijden van de wasstraat nog even de binnenkant meepakken!

Meesterlijk

Luciano's ijs

Luciano ijs

In onze tankstation winkel verkopen wij het ijs van Luciano. Meesterlijk goed ijs, maar dan voor thuis. In bekers van 0,5 of 1 liter, handig om mee te nemen en thuis van te genieten.

BBQ

Keurslager vlees

Keurslager BBQ vlees

In de winkel verkopen we een assortiment vleesproducten van de Keurslager. Topkwaliteit vlees voor op de BBQ of in de pan.

Highlights

  • Dagelijks geopend van 7 uur - 20 uur (m.u.v. za & zo)
  • Grote shop met een groot assortiment artikelen
  • Moderne veilige wasstraat
  • Groot volume wasmachines
  • Hondenwasstraat
  • BBQ-vlees van de keurslager
  • IJs van Luciano

Informatie

Adres
Hofcampweg 258
2241 KL Wassenaar
Openingstijden
maandag07:00–20:00
dinsdag07:00–20:00
woensdag07:00–20:00
donderdag07:00–20:00
vrijdag07:00–20:00
zaterdag07:30–20:00
zondag09:00–20:00