24-uurs tankstation Rooijakkers

//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2023/09/rooijakkers-24-7-station.jpg

Bij dit onbemande tankstation kunt u met uw pinpas 24 uur per dag met een hoge korting benzine, diesel, benzine premium, diesel premium en petroleum tanken.

Petroleum

Bij ons kunt u terecht voor zowel een kleine als een grote hoeveelheid petroleum. De petroleum die wij verkopen is van hoge kwaliteit en vrijwel reukloos tijdens de verbranding. Het is zeer bruikbaar voor uw kachel. Onze petroleum word veel gebruikt in kachels o.a. van Zibro en Qlima.

Voor het netjes houden van uw auto bent u ook hier aan het juiste adres. Op het terrein achter het pompstation beschikt het station over 3 selfservice auto was boxen, allen met stofzuigers en mattenkloppers.

Voordelig tanken

Korting op benzine

//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2019/01/Voordelig-tanken.jpg

Bij pompstation Rooijakkers kunt u altijd 24 uur per dag voordelig tanken. Op zaterdag altijd extra hoge korting. Kijk op het station voor de actuele korting.
LET OP: U kunt hier alleen betalen met uw pin-betaalpas.

Doe het zelf

Wasboxen

Wasboxen Wassenaar - Makkelijk zelf je auto wassen

Op het achter-terrein beschikt het station over 3 overdekte, doe-het-zelf wasboxen met stofzuigers en mattenkloppers. Ideaal voor personen die net dat beetje extra aandacht aan hun auto willen geven.

Pomp voor

Petroleum & Mix

//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2016/12/vrachtwagen.jpg

Petroleum en mix benzine is bij ons aan de pomp te tanken. En voor grotere hoeveelheden petroleum kunt u ook onze tankwagen bestellen. Eenmalig of op afgesproken frequenties.

Highlights

  • 24 uur per dag open
  • Petroleum en mix tanken aan de pomp
  • Altijd hoge kortingen op brandstof
  • 3 wasboxen met stofzuigers en mattenkloppers

Informatie

Adres
Hofcampweg 81
2241 KE Wassenaar
24 uur per dag tanken in Wassenaar