MVO

//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2019/01/MVO-Header.jpg

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen probeert Olie- en benzinehandel Rooijakkers B.V. op zijn manier een steentje bij te dragen.

Co2 prestatieladder

Vanaf 2011 zijn wij begonnen met het jaarlijks invullen van CO2 footprint die ook geverifieerd wordt door een erkend bedrijf. Het doel hiervan is uiteraard om CO2 te besparen, maar ook jaarlijks te monitoren waarop kosten kunnen worden bespaard. Hiernaast is Olie- en benzinehandel Rooijakkers B.V. gelijk voorbereid  op de vraag vanuit de aannemerij naar CO2 bewuste partners. Op de prestatieladder heeft Olie- en benzinehandel Rooijakkers B.V. in 2012 door de verificatie inmiddels niveau 4 bereikt.

Wij houden daarom ons eigen brandstofverbruik sterk in de gaten en tanken dan ook uitsluitend diesel Xmile wat CO2 reduceert en ons eigen brandstofverbruik tot wel 8 % verlaagt.

Sponsoring en donaties

Ook regionaal probeert Olie- en benzinehandel Rooijakkers B.V. wat te doen voor de gemeenschap. Daarom sponsoren wij al jaren enkele plaatselijke sportverenigingen en doneren wij elk jaar een bedrag aan verschillende goede doelen.

Verificatierapport CO2

Rapport bekijken
//www.rooijakkers-olie.nl/wp-content/uploads/2019/01/people-planet-profit.png